måndag 25 januari 2010

Datasystem - introduktionskurs


Som läkare är det viktigt att ha en datamaskin.

Ett system som har med datorer att göra är diktafonsystemet, där doktorn pratar med datorn via en liten bandspelare; diktafonen. Datorn omvandlar doktorns milda röst till data, som lagras tack vare miljarder små hjälpsamma kretsar.

Utanför läkarens rum finns en vagn där han lägger sina datorer som med tiden fyllts med hemlig information om patienter och läkemedel. Datorerna krossas sedan i en stor press och görs om till nya datorer som ges till nya doktorer, som sedan gör samma sak, om och om igen.

2 kommentarer:

  1. Du har en grymm iakttagelse förmåga som vanligt Dr Koma...=)

    Skulle önska att du gav en känga till alla idiotforskare...vad hände med hardcore-forskare och pionjärer som Dr Robert Kock som provade allt på sig själv...hade det varir så idag så hade ju det naturliga urvalet regerat och de mest idiotiska forskarna hade haft ihjäl sig själva o gjort världen en tjänst....

    Typ exempel att tänka som idiotforskare...om tsunamikatastrofen lärt oss nånting (förutom att vi hade dålig beredskap)..så är det att vatten dödar...man ska hålla sig borta från vatten helt enkelt...hade de haft dr Kocks mod så hade de prövat teorin på sig själva...och med all logik kollavippat...

    HATAR dessa forskare....fett är farligt...proviva är bäst....desto mer fibrer desto bättre mår du....DÖÖÖ!!

    Ses snart dr Koma!

    /GEIJER

    SvaraRadera
  2. Jag presenterar här en av de viktigaste efterlämningarna från det första decenniet på 2000-talet, nämligen Shantels balkandiskodänga Disko Boy. Avnjutes helst tillsammans med någon äldre släkting.

    http://www.youtube.com/watch?v=be7O4m9rOZE

    Mvh
    Boris

    SvaraRadera