fredag 1 oktober 2010

Året som gått

Som ni säkert märkt är det ofta så att massmedierna försöker agera hobby-socialstyrelse åt folket. Kvällstidningarna rapar slentrianmässigt fram nya rön, råd, huskurer behandlingar och annat. Detta gör mig galen! Nedan ser ni axplock av senaste årets löp, med fullt behövliga kommentarer för att klargöra situationen!


Detta nummer av Expressen listar de farligaste läkarna i landet. Enligt tidningen är farliga läkare sådana som sysslar med slarv, knark och hot. Det är fullständigt självklart att läkare sysslar med detta. Det ingår för den som inte vet i grundutbildningen. Som läkarstudent läser man i 5,5 år om alkohol, opium och försäkringsbedrägerier.



Benzo är en noshörning på Borås Djurpark. Att det skulle handla om ett läkemedel tycker jag låter mycket märkligt. Troligen rör sig detta om en fabel som ingår i kvällsbilagan.



Ny forskning visar att din förkylning kan vara cancer. Men det kan också vara mycket annat som forskningen inte väljer att presentera. Andra exempel är alltså: fabrik, pistage, kadaver, länder, kafka, änka. Det som är bra är att man då kan köpa en tidning att snyta sig med!

3 kommentarer:

  1. Vilket svammel!

    /Gus

    SvaraRadera
  2. Dr K. Bringebärsyltetöj är det bästa ja vet. Kan det bota någon sjukdom eller kan det ge psykos?

    Din hängivne
    Medkand Gösta

    SvaraRadera
  3. Bringebär är samma sak som hallon och borde inte ge psykos, men det kan påverka ögats sammansättning. Möjligen kan man behöva injicera Desivon in i ögongloben. Var försiktig med detta Gösta! (du är ju bara kandidat!)

    SvaraRadera